Waar kan ik de handleiding vinden van WeDeclare?

Het ontwerp van WeDeclare is bewust eenvoudig en simpel, zodat de meeste verenigingen en stichtingen zonder handleiding met WeDeclare aan de slag kunnen gaan. Hierbij helpt het dat je bij WeDeclare gratis en zonder verdere verplichtingen een account kan aanmaken om WeDeclare zelf uit te proberen en te testen.

Ter aanvulling daarop werken wij continue aan verbeteringen en optimalisaties van WeDeclare, wat zorgt voor veranderingen. Het gevolg is dat mogelijk een handleiding snel gedateerd raakt. Vandaar dat wij niet een standaard handleiding verstrekken, maar we helpen je wel graag op weg en kunnen na tekst en uitleg een opzet aanleveren voor een basis handleiding voor beheerders en gebruikers van WeDeclare.

Kortom bij interesse in WeDeclare, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of maak alvast gratis en geheel vrijblijvend een account aan op onze website om een eerste indruk te krijgen van WeDeclare. Wij staan voor je klaar.

Alvast veel declaratiegemak toegewenst!

Team WeDeclare

info@wedeclare.nl

+31 6 413 999 05