Tot wel 75 euro vindersloon verdienen?

Hoe kan ik meedoen met het vindersloon programma van WeDeclare?

Bij WeDeclare houden we het graag simpel en eenvoudig. Vandaar dat iedereen, die bij WeDeclare een (gratis) account heeft in aanmerking komt om Vindersloon te verdienen door een unieke en persoonlijke referentiecode op te vragen via ons mail adres info@wedeclare.nl. Wij zullen vervolgens deze referentiecode naar je toe sturen om te kunnen delen met je vrienden, familie of met je netwerk op sociale media.

 

Wat gebeurt er als een nieuwe organisatie mijn unieke referentiecode gebruikt?

Wanneer een nieuwe organisatie zich aanmeld met jouw persoonlijke referentiecode, dan kunnen wij daaraan de juiste persoon verbinden. We bekijken elke maand hoeveel nieuwe organisaties zich met een referentiecode hebben aangemeld en houden dit zorgvuldig bij.

Als een nieuwe organisatie zich heeft aangesloten bij WeDeclare en de 1e factuur heeft betaald, dan keren wij daarna eenmalig en zo vlug mogelijk het Vindersloon uit. We hanteren daarbij de volgende voorwaarden, dat we per kalenderjaar bekijken.

 

1e        Nieuwe organisatie*                      5 euro                Vindersloon

2e        Nieuwe organisatie*                     10 euro               Vindersloon

3e        Nieuwe organisatie*                     15 euro               Vindersloon

4e        Nieuwe organisatie*                     20 euro               Vindersloon

5e        Nieuwe organisatie*                     25 euro               Vindersloon

 
Als je 5 nieuwe organisaties hebt gevonden, dan is het totaal verdiende bedrag:

              

5          Nieuwe organisaties*                   75 euro               Vindersloon

 

*  Ter info de ijkdatum voor het Vindersloon is het moment, waarop de 1e factuur is voldaan en niet het moment dat een nieuwe organisatie zich aanmeld bij WeDeclare.

 

Waar kan ik het Vindersloon van WeDeclare aan besteden?

Als je het Vindersloon hebt verdiend, dan zullen we vragen of je het bedrag graag zelf wenst te ontvangen of dat je het bedrag wilt doneren aan je favoriete vereniging, stichting of een ander goed doel naar keuze.

 

Wat gebeurt er als ik meer dan 5 organisaties per jaar vind voor WeDeclare?

Indien je meer dan 5 nieuwe organisaties per jaar weet te enthousiasmeren voor WeDeclare, dan gaan we graag met je in gesprek om na te gaan wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mogelijk sluit dan ons Partner programma beter aan. Bij interesse neem dan contact met ons op, zodat we je daar meer over kunnen vertellen en kunnen toelichten hoe je daarvoor in aanmerking kan komen.


Meer vragen?

Mocht je nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben over het Vindersloon programma van WeDeclare, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.

 

Team WeDeclare

info@wedeclare.nl

+31 6 413 999 05

 

Voorwaarden voor deelname aan het Vindersloon programma

Deelname aan het Vindersloon programma is vrijwillig. WeDeclare behoudt zich het recht om de voorwaarden voor het Vindersloon programma eenzijdig tussentijds te wijzigen, op te schorten of zelfs te eindigen, indien deze actie tot ongewenste activiteiten of resultaten leidt voor alle betrokkenen of voor WeDeclare zelf.