Kan ik gratis met WeDeclare beginnen? Zo ja, wat is dan het beste moment om WeDeclare uit te proberen?

In principe kan je het hele jaar door gratis met WeDeclare beginnen. Om kennis te maken met WeDeclare en WeDeclare uit te proberen is het mogelijk om geheel gratis voor 1 of 2 gebruikers een organisatie voor een vereniging, stichting of andere bedrijfsvorm aan te maken zonder kosten of verdere verplichtingen.

Hoe het traject wordt vormgegeven is voor elke organisatie anders. Om een indruk te krijgen hoe dat eruit zou kunnen zien verwijzen we je graag naar een van onze reviews uit de praktijk, waarin dit mooi beschreven staat;

Navigator Studentenvereniging Wageningen (NSW) verduurzaamt en bespaart maandelijks 75% van de tijd met WeDeclare

Terug naar de gratis accounts, daarmee kun je alle mogelijkheden en functionaliteiten van zowel een beheerder als een gebruiker ontdekken. In de loop van de tijd zullen we contact opnemen om na te gaan of er hulp nodig is en/of er interesse is om nader met elkaar kennis te maken.

Bij interesse maken we meestal een online een afspraak en wordt dit gecombineerd met een korte demo van WeDeclare. Uiteraard is er dan ook alle ruimte voor aanvullende vragen en wensen. Onze ervaring is dat het digitaal declaren met behulp van WeDeclare vaak om afstemming vraagt binnen de organisatie en tijd kost om voor te bereiden. Daar hebben wij alle begrip voor.

Nadat alle voorbereidingen zijn voltooid dan plannen we een demo periode in. In deze periode wordt meestal aan 1 of 2 groepen zoals een bestuur, commissie of een team gevraagd om deel te nemen aan een demo- of proefperiode, zodat alle processen goed getest kunnen worden.

En als de demo- of proefperiode succesvol is en naar tevredenheid is verlopen, wordt WeDeclare vrijwel altijd uitgerold binnen de hele organisatie. Enthousiast geworden om te beginnen? Maak dan direct een gratis account aan via de volgende link.

WeDeclare gratis uitproberen?