WeDeclare - Update Oktober 2021

Update Oktober 2021

Sinds de laatste update hebben wij niet stil gezeten en zijn we blij dat er weer meer mogelijk is. Dat zien wij ook terug in het aantal activiteiten en het aantal declaraties, dat wordt verwerkt voor de realisatie van deze activiteiten. Het is fijn dat dat weer terug komt.

Daarnaast brengen wij jullie graag op de hoogte van de volgende ontwikkelingen; Ten eerste introduceren we graag ons vindersloon programma. Verder delen we graag een verhaal van een van onze referenties en zijn we recent een samenwerking aangegaan met Uwpenningmeester.nl. Meer achtergrond informatie over deze onderwerpen is hieronder te vinden.

Alvast veel leesplezier en declaratie gemak toegewenst!

Het WeDeclare Team

Tot wel 75 euro vindersloon verdienen?

Hoe kan ik meedoen aan het vindersloon programma van WeDeclare?

Bij WeDeclare houden we het graag simpel en eenvoudig. Vandaar dat iedereen, die bij WeDeclare een (gratis) account heeft in aanmerking komt om Vindersloon te verdienen door een unieke en persoonlijke referentiecode op te vragen via ons mail adres info@wedeclare.nl. Wij zullen vervolgens deze referentiecode naar je toe sturen om te kunnen delen met je vrienden, familie of met je netwerk op sociale media.

Lees meer over ons vindersloon programma op onze blog….

Reviews

Scouting Titus Brandsma Deventer declareert digitaal met WeDeclare als declaratie systeem

We zijn als scoutingvereniging een tijdje gelden overgestapt van een formulier op onze eigen website naar WeDeclare als declaratiesysteem. Als vrijwilligersorganisatie is het voor ons heel belangrijk om een helder en betrouwbaar systeem te hebben, zodat voorschotten zo snel mogelijk weer terug betaald kunnen worden.

Toen ik als nieuwe penningmeester begon in april 2022, leerde ik al snel de voordelen van WeDeclare en de functionaliteiten, die het biedt voor het inladen van declaraties bij de bank en bij ons boekhoudprogramma. En de ontwikkelingen staan niet stil. WeDeclare is erg geïnteresseerd in de ervaringen van onze gebruikers en is goed te bereiken om te helpen om deze ervaring zo prettig en vlot mogelijk te maken.

Meer verhalen uit de praktijk zijn te vinden op; wedeclare.nl/#reviews

Partners

Uwpenningmeester.nl en WeDeclare bundelen hun krachten

Uwpenningmeester.nl en WeDeclare bundelen hun krachten en werken samen om Verenigingen en Stichtingen te helpen bij het optimaliseren en digitaliseren van de administratie. Uwpenningmeester.nl is een administratiekantoor gespecialiseerd in verenigingen en stichtingen met gedegen administratieve kennis en ervaring. Meer informatie over Uwpenningmeester.nl is te vinden op de volgende website: uwpenningmeester.nl.

Meer informatie over onze partners is te vinden op; wedeclare.nl/#partners

WeDeclare

Onze doelgroepen

WeDeclare helpt de volgende soorten organisaties bij het online en digitaal verwerken van declaraties; Studenten- , sport-, beroeps-, belangen-, ouder- en gezelligheidsverenigingen, Disputen, Kerkgenootschappen, stichtingen, bedrijven, scholen gemeenschappen en onderwijsinstellingen.

 

Enkele kenmerken van WeDeclare naast online, betrouwbaar en veilig.

5 + Jaar ervaring

100 + Organisaties

5000 + Declaraties verwerkt